kinderkamer decoratie

Van Babykamer naar Kinderkamer

Met een broertje of zusje op komst is het tijd om de babykamer in te ruilen voor een echte kinderkamer. En tadaaaaaa, de grote meisjeskamer van onze dochter is af! We vinden het zelf prachtig en superleuk geworden. Zie hier het resultaat! 

Wanddecoratie in de kinderkamer

Behangcirkel van Hartendief op MDF op lichtroze muur

Deze wand hebben we lichtroze geverfd. We hebben de kleur ‘dromerig’ van de Gamma gebruikt hiervoor. De lichtroze donkermakende gordijnen zijn van de Ikea. Op de muur hangt een prachtige behangcirkel van Hartendief. We hebben deze bevestigd op een MDF plaat zodat we de behangcirkel nog eens kunnen verplaatsen als we dat willen. Bekijk hier de how-to om de behangcirkel op een MDF plaat te bevestigen.

Pronkstuk: de lamp ‘Ga slapen, maan!’

Kinderkamer decoratie blauwe muur

Een deel van de wand achter het bed hebben we in een hele mooie kleur donkerblauw geverfd. Dit is de kleur Lush Indigo van Flexa Pure.

We hebben gekozen voor de Charlie bedbank met lade 200×90 van Whkmp’s Own. De Charlie bedbank.

De uitvalbeveiliging is van de Ikea. Ook de commode en de kledingkast zijn van de Ikea, de Sundvik collectie.

De waanzinnige lamp ben ik helemaal verliefd op. Deze is van Hartendief en heet: ‘Ga slapen, maan!‘. Als de lamp uit is zie je een hele lieve mooie maan.

En als het donker is …

Ga slapen maan van Hartendief lamp

Als de lamp aan is zie je prachtige dieren die samen naar de maan kijken. Om bij weg te dromen! Daaromheen glow-in-the-dark sterren in verschillende maten. Ook van Hartendief.

Klimrek in de kinderkamerklimrek kinderkamer

En dan nog een gaaf onderdeel van de kamer, een klimrek! Inclusief ringen, een touwladder, rekstok, glijbaan en klimtouw. Dit klimrek is van Kindsport via Amazon. Nu al een groot succes! Daaronder hebben we de handige Plufsig gymnastiekmat van de Ikea in het roze liggen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top