Ben je ook op zoek naar kleine leuke schoencadeautjes voor Sinterklaas tussen de 1 en 15 euro? Bekijk dan deze blog vol cadeautips in deze blog.

10x leuke schoencadeautjes tussen de 1 en 15 euro.  

Hier vind je 10 kleine sinterklaascadeautjes voor kinderen die je wellicht inspireren tot leuke schoencadeautjes. Variërend in prijs, leeftijd en ontwikkelgebied.

Tol

Een tol doet het altijd goed! En deze is extra leuk omdat je de bovenkant kunt veranderen en dus allemaal verschillende patroontjes kunt zien ronddraaien. Iedere dag een nieuwe bovenkant in de schoen :).

Punnikklosje

Lekker oefenen met punniken tijdens de wintermaanden en de langste slierten maken.

Knoopster

Nog zo’n lekker handwerkje. Vriendschapsbandjes knopen met een knoopster. Heerlijk werkje voor de wintermaanden en dus een ideaal cadeautje voor in de schoen als Sinterklaas weer in ’t land is.

Geduldspelletje

Deze klassieker blijf leuk. Ken je het zelf nog van vroeger? Goed voor de fijne motoriek en geduld.

Frutselslang

Tast, ontspanning, experimenteren en nog zoveel meer met de simpele maar oh zo leuke frutselslang. Ik heb ‘m nog voor de kinderen van toen ik zelf klein was. Blijft top.

Loepje

Heeft er misschien nog iemand sporen achtergelaten om dit leuke cadeautje in de schoen te leggen? Je kleine speurder kan met een kinderloep op onderzoek gaan.

Crayon rocks

Van deze bijenwaskrijtjes ben ik echt fan. Voor de kleinste handjes om de pengreep te stimuleren, niet-giftig, prachtige kleuren en een superzacht en smooth gevoel (ik kan het niet anders beschrijven, ze glijden over het papier).

Ratel

Steekt leuk uit boven de rand van de schoen. Wat is het dan? Wat is het dan? Draai er maar eens mee rond. Even oefenen en ze hebben het onder de knie. Lekker ratelen!

Drukpoppetje

En weer zo’n klassiekertje die je vast nog wel kent. Een drukpoppetje. Elke keer weer kijken hoe het poppetje door zijn beentjes zakt en z’n nekje laat hangen, om vervolgens weer vrolijk rechtop te springen.

Bus met dierengeluid

Ken je deze nog? Een busje dat je omdraait en weer terug en dan een geluid maakt? Altijd leuk voor de allerkleinsten.

Inspiratie opdoen voor grotere Sinterklaas cadeaus?

Ben je nog op zoek naar succesvolle duurzame cadeaus voor Sinterklaasavond? Bekijk dan de blog Sinterklaas cadeau ideeën voor je kind.

Veel plezier

Hopelijk heb je leuke ideeën op kunnen doen voor leuke schoencadeautjes. Ik wens jullie heel veel plezier. Kies je een cadeau uit deze lijstjes? Dan ben ik onwijs benieuwd hoe het bevalt. Leuk als je het laat weten via mijn IG @mooiemamablog.

PS: De linkjes in deze blog heb ik aangemaakt via een partneraccount. Dat betekent dat ik een klein beetje commissie krijg iedere keer als iemand iets koopt via de linkjes. De prijs blijft voor jou gewoon hetzelfde. Ik kan zo de kosten die ik maak voor mijn hobby bloggen er weer een klein beetje uithalen. Goed om te weten: ik ben dus niet gevraagd door merken of bedrijven om hun producten te promoten. Dit zijn echt mijn eigen aanraders, maar doordat ik ze via een affiliate linkje op mijn site zet, kan ik er een klein beetje mee verdienen.  

Scroll naar boven