Beste babyfoon met camera 2023

Wat is de beste babyfoon met camera? Duurder is niet persé altijd beter en er zijn veel verschillende functionaliteiten op de markt. In dit overzicht vind je een uitgebreid overzicht gebaseerd op diverse testen (waaronder consumentenbond), reviews en blogs. Ook staan de verschillen duidelijk op een rij, er zijn namelijk een aantal belangrijke verschillen tussen babyfoons waar je op kunt letten in je keuze. Ook die deel ik in deze blog. Succes met je keuze!

De beste babyfoon met camera van 2023

De beste babyfoon met camera en app uit de Consumentenbond test is de Philips Avent Connected SCD923/26 (test van mei en november 2022). Deze babyfoon heeft een bereik tot 400 meter in huis en onbeperkt bereik buitenshuis met wifi of mobiele data via de Monitor+ app. Verder heeft deze babyfoon een terugspreekfunctie, temperatuurweergave en nachtlampje. En je kunt kalmerende en rustgevende geluiden afspelen. Je kan zelfs je eigen geluid opnemen en afspelen. En de babyfoon is uitbreidbaar. Dat is heel fijn voor als je in de toekomst nog een camera wilt aansluiten op de ouderunit.

Beste en populairste babyfoons met camera top 3

Waar moet je op letten bij het kopen van een babyfoon?

 • Bereik
  Het bereik van de basis babyfoons met enkel geluid, zijn vaak het beste. Maar wil je een babyfoon met camera? Dan is bereik erg belangrijk om op te letten. Sommige babyfoons met camera laten het namelijk afweten in huizen met betonnen vloeren. Let ook op het maximale bereik buiten.
 • Accuduur
  Voor de momenten dat je niet thuis bent, of als je in de tuin zit een avond lang, is het fijn als de accuduur goed is.
 • Kwaliteit van het geluid
  Geluid is natuurlijk het belangrijkste, want je wilt het direct en goed horen als je baby geluid maakt.
 • Kwaliteit van het beeld
  Er zijn grote verschillen in hoe scherp de beeldkwaliteit is.
 • Extra functionaliteiten zoals slaapliedjes, nachtlampje, infraroodcamera, terugspreekfunctie, app, temperatuurweergave, WIFI, opnamefunctie, bewegingssensoren, uitbreiden met meerdere camera’s op één unit.

Voor goede aanbiedingen: check de babyphones met camera Van Asten Babysuperstore.

Scroll naar boven